08 februari 2018

Selectie (nieuws, 2018)

Uitgeverij lanceert ThrillerabonnementUitgeverij A.W. Bruna komt dit voorjaar met iets nieuws: een Thrillerabonnement. Wie zich abonneert krijgt vier keer per jaar een thriller van een debutant in de brievenbus. En dat twee weken voor verschijning van het boek. 

A.W. Bruna laat zich er op voorstaan dat de uitgeverij al een lange geschiedenis heeft met het op de markt brengen van spannende boeken. 'Al meer dan 150 jaar brengt A.W. Bruna Uitgevers de beste thrillerauteurs van bekende internationale schrijvers. Memorabele personages als James Bond (Ian Fleming) en Martin Beck (Sjöwall en Wahlöö) zijn tot leven gekomen in de boeken van A.W. Bruna Uitgevers en door miljoenen Nederlanders gelezen. Nu zijn het populaire auteurs als Stieg Larsson, John Grisham, David Baldacci en Suzanne Vermeer, die door velen worden verslonden.'

De uitgeverij hanteert voor het abonnement de volgende spelregels: voor 60 euro krijg je vier boeken gratis thuisbezorgd verspreid over het jaar. Die thrillers mag je niet zelf uitkiezen, de selectie wordt door de redactie van A.W. Bruna gedaan en bestaat altijd uit de nieuwste thrillerdebuten van de uitgeverij. Tussentijds opzeggen is altijd mogelijk, abonnees betalen per boek.

Geen opmerkingen: