11 december 2014

Kijkje in keuken (nieuws, 2014)

DE FIJNE KNEEPJES VAN SIMONE VAN DER VLUGT

Bestsellerauteur Simone van der Vlugt voegt zich bij het almaar uitdijende korps van workshops gevende schrijvers. Ze spreekt begin volgend jaar een landelijk congres van wannabe-auteurs toe en deelt met hen haar beste schrijftips.

Van der Vlugt zal op 'Schrijf! 2015' voor het eerst op een groot evenement over haar schrijverschap spreken. De bestsellerauteur, met meer dan twee miljoen verkochte boeken op haar naam, zal haar beste schrijftips delen en een kijkje geven in haar schrijfkeuken.

Na een eerste editie in 2014, vindt Schrijf! 2015 plaats op zaterdag 10 januari in het Gooiland Theater (Hilversum). Het congres duurt de hele dag en bestaat uit een aantal workshops en seminars waarmee schrijvers de kneepjes van het vak leren, inspiratie opdoen voor het komende jaar en gelijkgestemde mensen met passie voor schrijven ontmoeten. Deelnemers aan het congres dienen wel in de buidel te tasten. Een toegangsbewijs kost 109 euro. Vroegboekers krijgen wel drie tientjes korting. Het volledige programma is te vinden op de site.

Naast haar deelname aan het schrijfcongres, start Van der Vlugt in 2015 ook met het geven van workshops. In de fotostudio van haar man in Alkmaar leert ze groepen van maximaal tien deelnemers verschillende schrijftechnieken, waaronder het creëren van spanningsbogen en het tot leven brengen van verschillende personages. Een drie uur durende workshop kost 395 euro. Voor meer informatie kunt u terecht op haar site.

Een uitgebreide versie van dit bericht is te vinden op Hebban|Crimezone.

Geen opmerkingen: