09 oktober 2014

Gesignaleerd 368 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

JAMES PATTERSON - HET DERTIENDE ONGELUK

Bij uitgeverij Cargo verschijnt 'Het dertiende ongeluk', een nieuw avontuur van de Women's Murder Club van de Amerikaanse bestsellerauteur James Patterson

Detective Lindsay Boxer uit San Francisco gaat helemaal op in haar nieuwe leven als moeder. Haar man is geweldig, en ze heeft goede vrienden, met wie ze kan praten over alle onderwerpen, van seks tot moord.

Dan stuurt de FBI haar een foto van een moordenaar uit haar verleden. Op de foto staat een prachtige vrouw bij een stoplicht, maar Lindsay herkent achter de verleidelijke blik een psychopaat: Mackie Morales, het meest gestoorde en gevaarlijk brein waar ze ooit mee te maken heeft gehad. En Mackie is op jacht naar de leden van de Women’s Murder Club…

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef onder andere de populaire thrillerreeksen 'Alex Cross' en 'The Women’s Murder Club'. James Patterson woont en werkt in Florida.

James Patterson - Het dertiende ongeluk. Vertaling: Waldemar NoĆ«. Uitgeverij Cargo, 336 pag., €18,90. ISBN: 978 90 234 8740 1.

Geen opmerkingen: