29 oktober 2014

Gesignaleerd 377 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

JAMES PATTERSON & MAXINE PAETRO - HET DERTIENDE ONGELUK

Bij uitgeverij Cargo verschijnt 'Het dertiende ongeluk' van de Amerikaanse bestsellerauteur James Patterson en co-auteur Maxine Paetro. Een nieuw deel in de reeks 'The Women's Murder Club'.

Detective Lindsay Boxer uit San Francisco gaat helemaal op in haar nieuwe leven als moeder. Haar man is geweldig en ze heeft goede vrienden met wie ze kan praten over allerlei onderwerpen, van seks tot de moordzaken die ze onderzoekt.

Dan stuurt de FBI haar een foto van een moordenaar uit haar verleden. Op de foto staat een prachtige vrouw bij een stoplicht, maar Lindsay herkent achter de verleidelijke blik een psychopaat: Mackie Morales, het meest gestoorde en gevaarlijkste brein waar ze ooit mee te maken heeft gehad. En Mackie is op jacht naar de leden van de Women's Murder Club.

James Patterson (1947) is de succesvolste hedendaagse thrillerauteur ter wereld. Van zijn boeken zijn meer dan 240 miljoen exemplaren verkocht. Hij schreef onder ander de thrillerreeksen 'Alex Cross' en 'The Women's Murder Club'. James Patterson woont en werkt in Florida.

James Patterson & Maxine Paetro - Het dertiende ongeluk. Vertaling: Waldemar NoĆ«. Uitgeverij Cargo, 336 pag., € 18,90. ISBN 978 90 234 8740 1.

Geen opmerkingen: