28 oktober 2014

Gesignaleerd 372 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

CLIVE CUSSLER EN JUSTIN SCOTT - DE DIEF

Bij uitgeverij The House of Books verschijnt 'De dief', een nieuwe actiethriller rond de held Isaac Bell van de hand van Clive Cussler en Justin Scott.

De oceaanstomer Mauretania wordt belaagd door criminelen die proberen twee Europese wetenschappers te kidnappen. Isaac Bell weet de ontvoering te voorkomen, maar heeft een tweede aanval niet voorzien. In de strijd wordt een van de wetenschappers gedood.

Welke kennis hebben de wetenschappers dat zij zo belangrijk zijn voor deze criminelen? Terwijl een oorlog daagt aan de horizon, ziet een spion kans om een vilein plan ten uitvoer te brengen. Het is aan Isaac Bell om de spion te ontmaskeren en zijn plannen te dwarsbomen. Als hij nog op tijd is.

Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Clive Cussler woont in Arizona.

Clive Cussler en Justin Scott - De dief. Vertaling: Pieter Cramer. Uitgeverij The House of Books, 335 pag., € 19,95. ISBN 978 90 443 4552 0.

Geen opmerkingen: