06 januari 2024

Wordt verwacht 577 (nieuws, 2024)

Evie Porter bestaat niet



De Amerikaanse Ashley Elston boekte al succes met young adult-romans, maar nu waagt ze haar tekstverwerker ook aan een thriller voor volwassenen. Dat boek, met de titel Wie het eerst liegt, verschijnt 20 februari bij uitgeverij Volt. Bestsellerauteur Lisa Gardner vindt het boek 'het spannendste kat-en-muisspel' waarover ze in jaren heeft gelezen.

Evie Porter lijkt het perfecte leven te leiden met haar knappe, liefhebbende vriend Ryan, naar wiens zuidelijke landhuis met pilaren ze binnenkort zal verhuizen. Er zit alleen één addertje onder het gras: Evie Porter bestaat niet eens!

Alles wat ze de smoorverliefde Ryan tot nu toe over zichzelf heeft verteld, was een leugen. In werkelijkheid is hij haar nieuwe opdracht.

En oplichtster Evie weet dat ze het zich deze keer niet kan veroorloven nog een fout te maken als ze in leven wil blijven. Daarom houdt ze met bijna alles rekening – behalve met de vrouw die zich op een van Ryans feestjes voorstelt als Lucca Marino. Want Lucca Marino is Evies echte naam, die ze al jaren niet meer gebruikt. Een waarschuwing?

Een dag later is de valse Lucca dood, en voor Evie is er maar één vraag: wie is de volgende?

Ashley Elston woont in North Louisiana met haar man, drie zonen en twee katten. Ze is de dochter van een advocaat en groeide op omringd door gesprekken over rechtszaken, gekke cliënten en de wet in het algemeen. Ze studeerde liberal arts aan de Louisiana State University en werkte tien jaar als (bruids)fotograaf tot ze besloot fulltime te gaan schrijven.

Geen opmerkingen: