01 januari 2024

Wordt verwacht 574 (nieuws, 2024)

Elke vier jaar weer hetzelfde liedje



Een spannende psychologische thriller, waarin niets is wat het lijkt. meldt uitgeverij HarperCollins Holland over Schrikkeldag. Auteur Inge Spaan beschrijft daarin een mysterie dat elke vier jaar een hechte gemeenschap schrik aanjaagt. Publicatie is - hoe kan het ook anders - op 29 februari van dit jaar.

Op 29 februari 2012 verdrinkt een vijfjarig meisje in een sloot dicht bij haar huis. Vier jaar later kost een fatale woningbrand een geliefde dorpsbewoner het leven. Een jonge man crasht met zijn motor tijdens de schrikkeldag in 2020.

Ieder schrikkeljaar komt een bewoner uit het dorp Warchem onder raadselachtige omstandigheden om het leven.

Toeval… of niet?

Aafke is als buitenstaander niet overtuigd van het verband, maar wordt meegetrokken in verhalen uit het verleden door haar vriend en dorpsbewoner Stef.

Vastbesloten om achter de waarheid te komen gaat ze op onderzoek uit. Hoewel de wildste geruchten de ronde doen, laat Aafke zich niet zomaar afschrikken. Tot ze anonieme telefoontjes begint te krijgen die haar bang maken. Zou zij dit schrikkeljaar het volgende slachtoffer kunnen zijn?

Inge Spaan werkt als accountant en schrijft in haar vrije tijd spannende thrillers en korte verhalen. Daarnaast is ze schrijfdocent en helpt ze beginnende auteurs met hun verhaal. De therapie van Sebastian Fitzek is haar favoriete thriller

Geen opmerkingen: