04 november 2023

Gesignaleerd 608 (nieuws, 2023)

Peter James - Een dodelijke gok



Verschenen bij uitgeverij De Fontein: Een dodelijke gok van Peter James. Het is deel 14 in de serie rond inspecteur Roy Grace.

Zakenman Kipp Brown is gokverslaafd en zijn schulden worden almaar groter. Ter afleiding neemt hij zijn zoon mee naar een voetbalwedstrijd van hun favoriete club.

Maar wat een ontspannen middag had moeten zijn, verandert in een nachtmerrie.

In de paar minuten dat Kipp zijn blik niet op zijn zoon heeft, verdwijnt de jongen spoorloos. Dan krijgt hij het angstaanjagende bericht dat iemand zijn kind heeft, en om hem levend terug te krijgen, zal Kipp moeten betalen.

Voor inspecteur Roy Grace is het aanvankelijk een duidelijk geval van ontvoering. Maar al snel komt hij terecht in de duistere criminele onderwereld van Brighton, waar de regels anders zijn en waar niets is wat het lijkt...

Peter James is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld. In de zeer succesvolle serie over inspecteur Roy Grace zijn alle delen afzonderlijk te lezen. De boeken met inspecteur Roy Grace in de hoofdrol, gesitueerd in Brighton, worden in meer dan dertig talen vertaald. De thrillers zijn ook voor televisie bewerkt. 

Interesse in een interview met Peter James uit 2007? Lees het hier.

Benieuwd naar Een dodelijke gok? Lees hier een fragment. 

Geen opmerkingen: