16 augustus 2017

Heintje Davids (nieuws, 2017)


Nog één keer licence to kill voor Daniel Craig


Het kan niet anders of hij moet een zo lucratief aanbod hebben gekregen, dat het te onfatsoenlijk was om te weigeren. Want altijd heeft Daniel Craig volgehouden niet meer in de huid van geheim agent James Bond te zullen kruipen. Tot afgelopen nacht toen de Britse acteur in The Late Show van Stephen Colbert bekend maakte zijn martini shaken not stirred te willen hebben.

Het wordt de vijfde en laatste keer dat Craig de rol vertolkt van de bekende Britse spion, een door Ian Fleming bedachte creatie. Daniel Craig speelde in 2006 voor de eerste keer James Bond in Casino Royale. Daarna was hij te zien in Quantum of Solace, Skyfall en Spectre.

Zijn terugkeer leek na het verschijnen van Spectre in 2015 uiterst onzeker. In een interview zei hij toen 'nog liever een glas te breken en zijn polsen door te snijden', dan weer terug te keren als James Bond. Tegen Stephen Colbert zei hij nu dat dat 'echt een dom antwoord' was geweest, maar dat hij deze vraag twee dagen na het afronden van de opnamen kreeg voorgelegd en zich op dat moment zo voelde.

Verder zei Craig dat hij altijd heeft willen terugkeren als James Bond, maar dat hij even een pauze nodig had. 'Ik wil op mijn hoogtepunt stoppen', zei de 49-jarige acteur. De 25ste Bondfilm moet in november 2019 in de bioscopen te zien zijn.

Bron: NOS

Geen opmerkingen: