10 augustus 2017

Gesignaleerd 421 (nieuws, 2017)

Paula Daly - Altijd dichtbijBij uitgeverij De Fontein verschijnt 15 augustus de nieuwe psychologische thriller van de Britse Paula Daly. De thriller Altijd dichtbij is volgens de uitgeverij uitermate geschikt voor de lezers van Simone van der Vlugt en S.J. Watson, u weet wel die van Voor ik ga slapen

Wanneer de jongste dochter van Natty en Sean ziek wordt tijdens een schoolreis en Natty een paar dagen van huis is om bij haar dochter te zijn, biedt haar goede vriendin Eve aan om haar gezin draaiend te houden.

Bij thuiskomst blijkt dat die ‘hulp’ iets te ver is doorgeslagen: Sean is verliefd geworden op Eve en het huwelijk valt uiteen. En hoe hard Natty ook probeert haar leven opnieuw op te bouwen, Eve slaagt er steeds opnieuw in haar dat onmogelijk te maken.

Dan ontvangt Natty een anoniem briefje waaruit blijkt dat dit bepaald niet de eerste keer is dat Eve op deze manier een gezin verwoest, met fatale consequenties. Natty is vastbesloten deze ‘serieminnares’ te ontmaskeren…

Paula Daly is geboren in het Britse Lancashire. Vandaag de dag woont ze met haar echtgenoot, drie kinderen en hond in het Lake District in Engeland. Voordat haar debuut Ontaard verscheen, werkte ze als fysiotherapeut. 

Geen opmerkingen: