24 juni 2022

Wegwerptelefoons (nieuws, 2022)

De geliefde verpleegster
Liefhebbers van de avonturen van rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles kunnen binnenkort hun hart weer ophalen. Op 9 juni verschijnt bij The House of Books de nieuwe thriller van Tess Gerritsen, Luister naar mij, waarin de twee de moord op een verpleegster onderzoeken.

Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles onderzoeken de gruwelijke moord op Sofia Suarez, een verpleegster die enorm geliefd was bij haar buren en collega's.

De moord lijkt een zinloze daad van geweld tot Jane erachter komt dat Sofia de dagen voor haar dood meerdere telefoontjes pleegde naar wegwerptelefoons. Had ze iets te verbergen?

Jane en Maura ontdekken dat de zaak veel complexer is dan ze dachten, maar verliezen ze, vanwege de nieuwe ontwikkelingen, niet het zicht op iets onheilspellends wat veel dichter bij huis gebeurt?

De Amerikaanse Tess Gerritsen is naast arts ook een internationale bestsellerauteur. Ze maakte eerst carrière in de geneeskunde en begon pas met schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof. Vele succesvolle thrillers volgden, waaronder haar populaire Rizzoli & Isles-serie. Inmiddels heeft ze zich volledig op het schrijven gericht. Haar boeken worden in meer dan veertig landen uitgegeven.

Geen opmerkingen: