20 juni 2022

Oude en nieuwe vijanden (nieuws, 2022)

Onaangename verrassing bij het altaar
Hij is de rijkste nog levende Britse misdaadauteur met tientallen miljoenen ponden op zijn bankrekening. Maar Jeffrey Archer piekert er niet over te gaan rentenieren. Hij schrijft rustig door. Op 5 juli verschijnt bij HarperCollins Holland, het tweede deel in de William Warwick-serie, In het volle zicht.

In dit avontuur is William Warwick gepromoveerd tot inspecteur. Hij wordt samen met zijn team toegewezen aan de afdeling Narcotica. Ze krijgen de taak om de beruchte drugsdealer Assem Rashidi te arresteren.

Naarmate het onderzoek vordert, komt William oude en nieuwe vijanden tegen, zoals Adrian Heath, een bekende uit zijn schooltijd, die zijn informant wordt.

Tegelijkertijd genieten William en zijn verloofde Beth van de voorbereidingen op hun aanstaande huwelijk. Bij het altaar wacht hun echter een onaangename verrassing.

Jeffrey Archer werd in 1940 geboren in Londen en groeide op in Somerset. Na zijn studie in Oxford was hij jarenlang actief in de politiek. Als auteur werd hij wereldberoemd na zijn doorbraak met Kane en Abel en de Clifton-serie. Hij is getrouwd, heeft twee zonen en woont afwisselend in Londen en Cambridge.

Geen opmerkingen: