22 juni 2022

Brits koppel presenteert club met duistere geheimen
De een is journalist, de ander een bestuurder op een universiteit. Het Britse echtpaar Collette Lyons en Paul Vlitos zit echter gezamenlijk achter de laptop. Onder het pseudoniem Ellery Lloyd presenteren ze hun tweede thriller The Club, die op 6 juli als De club, 'de ultieme zomerthriller', bij uitgeverij HarperCollins Holland in Nederlandse vertaling verschijnt. 


Wie zou er geen moord doen voor deze uitnodiging...

Een vergeten eiland voor de Engelse kust is omgetoverd tot het toppunt van luxe: Island Home. Hier kunnen de rijken en beroemdheden feesten en in vijfsterrensuites verblijven, ver weg van de nieuwsgierige blikken van fans en media.

Ter gelegenheid van de opening van een nieuwe uitgaansgelegenheid hebben CEO Ned Groom en zijn team een glamoureus driedaags lanceringsfeest gepland, dat op het punt staat te beginnen.

Achter de schermen is de spanning in de nieuwe club echter om te snijden. Geldzorgen en priv├ęsores zetten de medewerkers op scherp.

Als de eerste gasten arriveren, blijkt dat de mooiste mensen de lelijkste geheimen met zich meedragen. Geheimen waarvoor sommigen een moord zouden doen om ze te verhullen…

Ellery Lloyd is het pseudoniem van schrijverskoppel Collette Lyons en Paul Vlitos. Collette is journalist en hoofdredacteur van Stylist en Soho House. Paul is programmadirecteur voor de studie Engelse Literatuur en Creatief Schrijven aan de universiteit van Surrey. Daarnaast is hij de auteur van twee romans. Ze wonen met hun dochtertje in Londen. Na Pieces of Her is dit hun tweede thriller.

Geen opmerkingen: