08 juni 2022

Geheimen prijsgeven (nieuws, 2022)

Karin Slaughter op World of Thrillers-event
Wie niet genoeg heeft aan één Avond van het Spannende Boek - donderdag 9 juni in Utrecht - kan zich begin volgende week opnieuw onderdompelen in een veelbelovend thrillerevenement. Op maandag 13 juni organiseert uitgeverij HarperCollins Holland het allereerste World of Thrillers-event in De Kring in Amsterdam.

'Tijdens deze avond vol spanning vertellen de grootste thrillerauteurs van dit moment hun geheimen!', laat de uitgeverij weten. Niet de minste auteurs geven acte de présence. Zo reist de Amerikaanse bestsellerauteur Karin Slaughter naar Amsterdam af. Op 14 juni verschijnt haar nieuwste standalone thriller Gewetenloos.  

Maar ook thrillerauteur, forensisch psycholoog en 'mindhunter' Chris Carter is van de partij. Zijn nieuwste Robert Hunter-thriller Jager in de nacht verschijnt in augustus. Ook drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den Tex (auteur van De Repair Club) en Marieke Damen laten zich interviewen door thrillerauteurs Jeroen Windmeijer en Soraya Vink.

De avond begint om 19.00 uur en is drie uur later afgelopen. De auteurs zullen ook hun boeken signeren. Thrillerfans kunnen zich hier aanmelden voor het evenement.

Geen opmerkingen: