21 augustus 2014

Gesignaleerd 361 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

LINWOOD BARCLAY - EEN TIK OP HET RAAM

Bij uitgeverij Boekerij verschijnt 'Een tik op het raam' van Linwood Barclay.

Sinds de tragische dood van hun zoon zijn priv├ędetective Cal Weaver en zijn vrouw uiteengedreven, beiden verscheurd door verdriet.

Tijdens een nachtelijke hoosbui vraagt een tienermeisje Cal om een lift. Hij weet dat het voor een veertiger geen goed idee is om daarop in te gaan, maar hij stemt toch toe. Dat is zijn eerste grote fout.

Door zijn besluit belandt Cal in een nachtmerrie vol pijn en verdenkingen. Er is iets grondig mis in Griffon. Er zijn te veel geheimen, te veel leugns en doofpotten. Cal besluit ze een voor een bloot te leggen. Dat is zijn tweede grote fout.

Linwood Barclay is journalist en columnist. Hij debuteerde als thrillerschrijver met Zonder een woord, dat internationaal een stevige bestseller werd. Hij woont in Toronto met zijn vrouw en twee zoons.

Linwood Barclay - Een tik op het raam. Vertaling: Martin Jansen in de Wal. Uitgeverij Boekerij, 384 pag., €19,95. ISBN 978 90 225 7117 0.

1 opmerking:

Unknown zei

Je bent laat met je nieuwe boeken plaatsen Peter! Deze persberichten zijn al van vorige week. Heb er al een paar opstaan. Je loopt altijd zo mooi voorop juist.