13 augustus 2014

Gesignaleerd 357 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

CLIVE CUSSLER & JUSTIN SCOTT - DE RACE

Bij uitgeverij The House of Books verschijnt 'De race', de nieuwe actiethriller rond rechercheur Isaac Bell van de Amerikaanse bestsellerauteur Clive Cussler en zijn co-auteur Justin Scott.

Krantenmagnaat Preston Whiteway looft een prijs uit aan de eerste vliegenier die binnen vijftig dagen over Amerika vliegt. Hij wil dat Josephine - de voornaamste én aantrekkelijkste piloot - de wedstrijd wint. Daarom heeft hij Isaac Bell van detectivebureau Van Dorn ingehuurd.

Joesphine heeft gezien dat haar man Harry een moord heeft gepleegd. Nu wil hij haar dood. Hij zal er alles aan doen om haar te vinden. Harry heeft contacten in de onderwereld die bereid zijn hem te helpen in elke stad op deze route. Iedereen die hem dwarsboomt, zal hij uit de weg ruimen, ook Whiteway en Bell.

Bell raakt steeds meer verstrikt in een kat-en-muisspel met de moordenaar, die alles op alles zet om ervoor te zorgen dat Josephine de finish niet haalt.

Clive Cussler schreef ruim dertig bestsellers, waaronder de serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Clive Cussler woont in Arizona.

Clive Cussler & Justin Scott - De race. Vertaling: Pieter Cramer. Uitgeverij The House of Books, 351 pag., € 19,95. ISBN 978 90 443 44684.

Geen opmerkingen: