05 juli 2014

Gesignaleerd 350 (nieuws, 2014)

vers van het mes!

PETER SWANSON - HET MEISJE MET EEN KLOK ALS HART

Bij uitgeverij Cargo verschijnt 'Het meisje met een klok als hart', het thrillerdebuut van de Amerikaanse publicist Peter Swanson.

Op een doodnormale vrijdagavond ziet George Foss de vrouw die twintig jaar geleden spoorloos uit zijn leven is verdwenen. Liana was zijn eerste grote liefde. Maar ze bleek een dubbelleven te leiden, en werd verdacht van een koelbloedige moord.

Opeens is ze terug in het leven van George, en ze heeft zijn hulp nodig. Een groep mannen is ervan overtuigd dat ze geld van hen heeft gestolen en ze zullen niet stoppen tot ze het weer in handen hebben. George kan Liana geen hulp weigeren – dat heeft hij nooit gekund. De keuze die hij dan maakt stort hem in een levensgevaarlijke draaikolk van leugens, geheimen en verraad…

Peter Swanson schrijft korte verhalen en recensies voor verschillende tijdschriften. Zijn fascinatie voor de films van Hitchcock motiveerde hem om zijn eerste boek te schrijven. Hij woont in Massachusetts.

Peter Swanson - Het meisje met een klok als hart. Vertaling: Paul Witte. Uitgeverij Cargo, 304 pag., € 19,90. ISBN: 978 90 234 8843 9

Geen opmerkingen: