29 april 2022

Winnen! Winnen! Winnen!

Ja hoor, De Spanningsblog heeft ook een prijsvraag!
Als Johan Derksen op zijn woorden mag terugkomen ('het was een uitglijder...'), dan mogen wij van De Spanningsblog dat ook. Boven alle afleveringen van de rubriek De beste thrillers aller tijden (neem eens een kijkje!) hielden we vol dat deze blog niet aan winacties doet. Maar we gaan toch voor gaas. 

De Spanningsblog heeft het om meerdere redenen niet zo op winacties, maar de belangrijkste blokkade is toch de administratieve rompslomp eromheen. Maar uitgeverij Volt biedt de helpende hand: bedenk jij maar een prijsvraag, dan zorgen wij voor de bijbehorende poespas. 

En zo geschiedt het. Van uitgeverij Volt mogen we twee exemplaren weggeven van de thriller De weduwen van de Zweedse schrijver Pascal Engman. Hierin komt rechercheur Vanessa Frank op het spoor van een terroristische organisatie. Volgens collega, landgenote en bestsellerschrijver Camilla L√§ckberg heeft het boek 'internationale allure'. Klik hier voor meer informatie over het boek dat op 3 mei verschijnt. 

Weggeven vinden we weer te makkelijk. Degene die aast op De weduwen, moet wel moeite doen om een vraag over de schrijver te beantwoorden. En het gaat om de volgende vraag: welk boek schreef Pascal Engman tijdens een sabbatical in Chili?

Ben je in de race voor De weduwen? Geef dan antwoord via het antwoordformulier (te vinden aan de rechterkant van de homepage). Vergeet niet naam en adres te vermelden. De Spanningsblog deelt alleen jullie gegevens met uitgeverij Volt. 

Wie het rapst reageert, heeft de meeste kans....

Dus....  UPDATE 4 mei: Ingrid Mulder en Matthijs Zantinga hebben een exemplaar van De weduwen gewonnen.

Geen opmerkingen: