04 augustus 2023

Gesignaleerd 599 (nieuws, 2023)

Chris Whitaker - Nooit meer zoals het was



Bij uitgeverij Volt verschijnt op 24 augustus de als 'literair' gepresenteerde thriller Nooit meer zoals het was van Chris Whitaker. Het is zijn debuut waarmee hij de prestigieuze CWA John Creasey New Blood Dagger won. 

Klein dorp, grote geheimen

Tall Oaks is een idyllisch stadje, totdat de verdwijning van de driejarige Harry Monroe de hechte gemeenschap opschudt. Ondanks veel media-aandacht en een uitgebreid politieonderzoek wordt het jongetje niet gevonden.

Drie maanden later zijn alle inwoners verdergegaan met hun levens, behalve sheriff Jim en Harry’s moeder Jess, die hun uiterste best doen de zoektocht gaande te houden.

Maar proberen de waarheid te achterhalen is erg lastig in een stadje waar niets is wat het lijkt en iedereen iets te verbergen heeft. Iedereen, inclusief Jim en Jess zelf…

Chris Whitaker werkte tien jaar als handelaar op de Londense beurs. Zijn debuut, Nooit meer zoals het was, werd bekroond met de CWA John Creasey New Blood Dagger. Zijn andere thriller, We beginnen bij het einde, won meerdere prijzen, waaronder de CWA Gold Dagger Award, en belandde op de toplijsten van verscheidene internationale media.

Geen opmerkingen: