02 maart 2023

Gesignaleerd 577 (nieuws, 2023)

Jo Spain - De laatste verdwijningOp 7 maart verschijnt bij uitgeverij De Fontein de thriller De laatste verdwijning van Jo Spain. Het verhaal, met volgens de uitgever 'bijzondere personages en plotwendingen die je niet ziet aankomen', speelt zich af in Fins Lapland. 

Op deze plek lijkt de dood maar een hartslag verwijderd...


Wanneer Alex Evans te horen krijgt dat het dode lichaam van zijn zus uit een meer in Fins Lapland is gehaald, gaat hij ervan uit dat het een ongeluk is geweest.

Hij reist naar het luxe resort waar Vicky als reisleider werkte en ontmoet Agatha Koskinen, de rechercheur die het onderzoek leidt. Deze no-nonsense-politievrouw vermoedt dat er meer aan de hand is dan in eerste instantie het geval lijkt.

Wanneer Alex hoort dat er in het verleden drie andere vrouwen zijn verdwenen, beseft hij dat het stadje meer geheimen herbergt dan hij kon vermoeden. Op deze afgelegen, bevroren plek lijkt de dood maar een hartslag verwijderd…

Lees hier een fragment.

Jo Spain werkte eerder als adviseur op Economische Zaken bij het Ierse parlement. Ze woont met haar man en vier kinderen in Dublin. Van haar hand verschenen Ik beken, Iets te verbergen, Zes goede redenen en De perfecte leugen.

Geen opmerkingen: