22 november 2021

Na een schoolfeest (nieuws, 2021)

Elvin Post schrijft jeugdthriller  Na zeven thrillers voor volwassenen vindt Gouden Strop-winnaar Elvin Post het tijd om ook eens iets spannends voor jongere lezers te schrijven. Bij uitgeverij De Fontein verschijnt in februari 2022 zijn nieuwe boek Geen weg terug. De thrillers verschijnt in de reeks 'Politie niet betreden', waarin al eerder boeken van onder anderen Eva Burgers, Cis Meijers, Jessica Goodman en Margje Woodrow zijn uitgebracht.

Wat zou jij doen als je een tas met 80.000 euro zou vinden? In Geen weg terug komen vier vriendinnen voor dit dilemma te staan. 

Wanneer Eva en haar vriendinnen midden in de nacht na een schoolfeest naar huis fietsen, stuiten ze op een auto die met een geopend portier op de weg staat. Naast de auto liggen twee bewusteloze mannen in een grote plas bloed.

Eva staat op het punt de politie te bellen, als Fleur een tas met geld in de auto ziet. Hoewel Eva er geen goed gevoel bij heeft, nemen ze de tas mee. Dan blijkt dat een van de mannen het heeft overleefd. Hij hoort bij een groep zware criminelen…

Elvin Post (1973) won in 2004 als jongste schrijver ooit de Gouden Strop met Groene vrijdag.

Geen opmerkingen: