12 november 2022

Gesignaleerd 569 (nieuws, 2022)

Anne van Zwieten - Vleugellam




Bij uitgeverij Gopher is de thriller Vleugellam van Anne van Zwieten verschenen. Centraal in deze psychologische thriller staat de vraag: wie ken je nou eigenlijk écht?


Leiden schrikt op van een lugubere moord. Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in het water bij een recreatiegebied.

Inez de Jager houdt zich er niet mee bezig, ze is een optimist en heeft zo haar eigen problemen. Ze wordt gestalkt door haar ex en denkt na over een carrièreswitch.

Ze staat dan ook niet direct te trappelen als de ietwat mysterieuze Marc Huberts werk van haar maakt. Dat verandert als Marc en Inez elkaar vinden in hun passie voor fotografie en ze steeds meer met elkaar optrekken. Inez ziet in Marc een betrouwbare partner, ook al heeft hij wat bijzondere voorkeuren. En waar komt zijn fascinatie voor gierzwaluwen vandaan?

Ondertussen neemt het gedrag van haar ex-vriend Daniël angstaanjagende vormen aan. 

Anne van Zwieten (1967) is auteur, blogger en columnist. Ze volgde een opleiding tot schrijver en redacteur. Eerder bracht ze twee bundels met blogs uit over haar meervoudig beperkte dochter. In 2019 kwam haar debuutroman Keerpunt uit. Daarna volgde de roman De setarspeler. '

Anne van Zwieten is een echte verhalenverteller', zegt haar uitgever. 'Terugkerende thema’s in haar werk zijn de maakbaarheid van het leven en door eigen kracht obstakels leren overwinnen.'

Geen opmerkingen: