16 juni 2021

Gesignaleerd 515 (nieuws, 2021)

Eva Reich - Escape Room Thriller  



Bij uitgeverij Cargo verschijnen op 17 juni twee boeken van de schrijfster Eva Eich: Het geheim van de speelgoedmaker en De schaduw van de raaf. Het zijn zogeheten Escape Room Thrillers, waarin de lezer geheimen moet oplossen om de juiste route te vinden. Het is een sensatie in Duitsland, aldus de uitgeverij.  

De uitgever: 'Geniet van een spannend verhaal, los de raadsels op en vind je weg naar de uitgang!'

Over De schaduw van de raaf: Wat een gezellige reünie had moeten worden met oude klasgenoten en vrienden verandert plotseling in een nachtmerrie wanneer Lisa en haar vrienden opgesloten worden in het oude verlaten schoolgebouw.

Iemand is erop uit om hen te straffen, en dat heeft alles te maken met een donker geheim van haar vrienden.

Over Het geheim van de speelgoedmaker: Donkere kelders, gesloten deuren, duistere geheimen.

Journalist Daniel Falk ontvangt vlak voor kerst een mysterieus bericht, dat hem naar een speelgoedmaker leidt die al jaren in coma ligt.

Wanneer hij vervolgens bedreigd wordt, heeft hij maar één keuze: hij zal in de verlaten villa van de man een dodelijk geheim moeten oplossen.

Eva Eich studeerde biologie aan het Fraunhofer Instituut in München. Na een uitstapje in de forensische wetenschap werd ze journalist, waarbij ze werkte voor verschillende dagbladen. Eich woont en werkt in Beieren.

Hoe de Escape Room Thriller te 'lezen' wordt in deze video getoond: 


Geen opmerkingen: