28 juli 2020

Wordt verwacht 468 (nieuws, 2020)

Ed James - Zonder zintuigen  



Bij uitgeverij HarperCollins Holland verschijnt op 18 augustus de thriller Zonder zintuigen van de Britse schrijver Ed James. Volgens de uitgeverij gaat het hier om 'een thriller die je confronteert met je grootste angsten'.
 

Een al wekenlang vermiste vrouw wordt zwaargewond langs een autoweg teruggevonden. Ze praat niet en is erg vermagerd. De politie tast in het duister. Wat is er met deze vrouw gebeurd?

Wanneer enkele dagen later nog een vermiste persoon in verwarde toestand wordt aangetroffen, wordt al snel duidelijk dat er een macaber spel wordt gespeeld met de zintuigen van de slachtoffers...

Inspecteur Aidan Corcoran en forensisch psycholoog Marie Palmer moeten samenwerken om de zaak tot een goed einde te brengen. Als opnieuw een vrouw wordt vermist, telt elke seconde. Welk motief heeft deze ontvoerder?

Zonder zintuigen is het eerste deel in een reeks met Aidan Corcoran en Marie Palmer in de hoofdrol. Eerder schreef Ed James thrillers rond rechercheur Simon Fenchurch, in Seattle gesitueerde thrillers rond FBI Special Agent Max Carter en speurder Scott Cullen. James was werkzaam in het IT projectmanagement voordat hij zich fulltime op schrijven stortte. . 

Geen opmerkingen: