10 juni 2020

Lezen in tijden van corona 42 (nieuws, 2020)

Anja Feliers - Huid tegen huid  |



Wat te doen in deze anderhalvemetermaatschappij? Dan ga je maar lezen, want voor een boek geldt die afstand niet. Wat te denken van Huid tegen Huid van Anja Feliers dat een dezer dagen bij uitgeverij Van Halewyck verschijnt. 'Wat als de doden niet kunnen rusten?', is de intrigerende vraag die de uitgeverij bij dit boek stelt.

In deze thriller keert medium Caro Westerhof terug. Dit keer ziet ze schimmen van een vrouw met een baby. Wat willen ze van haar? 

Caro Westerhof is een jonge alleenstaande vrouw die na de dood van haar man Cas alles doet om haar leven en dat van hun twee dochtertjes weer op de rails te krijgen. Ze kan nog steeds contact leggen met Cas en dat maakt haar pijn een stuk draaglijker.

Wanneer Caro op een avond een wandeling maakt, ontdekt ze tussen de bomen schimmen van een jonge vrouw en een baby. Ze begrijpt eerst niet wat ze ziet en wat de verschijningen betekenen, maar de stemmen in haar hoofd dringen aan en laten haar niet los.

Wie zijn deze verschijningen? Waarom zwerven zij rond in dit bos? En belangrijker nog: waarom tonen zij zich aan Caro?

Caro beseft dat ze haar gave om contact te leggen met de doden niet zomaar kan negeren. Maar zonder dat ze het weet, zet ze iets in werking dat niet meer te stoppen is.

Anja Feliers viert die jaar haar tienjarige schrijverschap. 
 Huid tegen huid is het vervolg op Wat hij mij zei, het eerste deel in de nieuwe reeks rond medium Caro Westerhof.

Geen opmerkingen: