18 februari 2015

Iets vertellen (nieuws, 2015)

BLAUWE PARKIET IN GRIJS GEBIED

'Grijs gebied' heet het geschenkboekje dat Marion Pauw heeft geschreven voor de Maand van het Spannende Boek 2015. Het cadeautje wordt in juni weggegeven door de boekhandel bij de aankoop van zeker € 12,50 aan boeken.

De cover van 'Grijs gebied' toont een vliegende blauwe grasparkiet. Het is gissen wat het beestje met de inhoud te maken heeft, want die is niet bekendgemaakt.

Marion Pauw volgt als geschenkauteur de Amerikaanse schrijfster Tess Gerritsen op, van wie vorig jaar de spannende novelle 'Incendio' in een oplage van 513.000 exemplaren werd weggegeven. Pauw (1973) is auteur, freelance publicist en copywriter. In 2005 debuteerde zij met 'Villa Serena'. Haar doorbraak naar het publiek bereikte zij met 'Daglicht' (2008), waarmee ze de Gouden Strop won. Daarna schreef ze de thrillers 'Zondaarskind', 'Jetset' en haar eerste roman 'De Wilden'.

Van haar boeken zijn inmiddels een half miljoen exemplaren verkocht. Begin januari liet ze via Twitter weten te werken aan een nieuwe thriller, getiteld 'We moeten je iets vertellen'. Het boek zou in juli moeten uitkomen.

Geen opmerkingen: