23 augustus 2022

Wordt verwacht 527 (nieuws, 2022)

Onrust in Venetië
Op 16 november verschijnt Portret van een onbekende vrouw van Daniel Silva bij HarperCollins Holland. Een bloedstollend en actueel verhaal, belooft de uitgever.

Meesterspion en kunstrestaurateur Gabriel Allon gaat op zoektocht door Europa om het geheim rond de vervalsing van een zeventiende-eeuws meesterwerk te achterhalen. Wie slaagde erin alle experts voor de gek te houden en heeft daar miljoenen aan verdiend?

Gabriel heeft eindelijk met zijn laatste contacten binnen de Israëlische geheime dienst gebroken, en besluit neer te strijken in Venetië. Hier leeft hij een normaal leven met zijn vrouw en kinderen, om zo te ontsnappen aan zijn tragische en gewelddadige verleden.

Maar als de excentrieke Londense kunsthandelaar Julian Isherwood aan Gabriel vraagt om de omstandigheden van een opnieuw opgedoken eeuwenoud schilderij te onderzoeken, komt Gabriel in een dodelijk kat-en-muisspel terecht. Om in zijn missie te slagen, moet Gabriel het spiegelbeeld worden van de man die hij zoekt: de beste kunstvervalser ter wereld.

Daniel Silva is de bekroonde #1 New York Times-bestsellerauteur van meer dan 20 boeken, waaronder Het nieuwe meisje, De geheime orde en De celliste. Zijn boeken zijn wereldwijd bestsellers en verschijnen in meer dan 30 talen. Silva woont in Florida met zijn vrouw, televisiejournaliste Jamie Gangel, en hun tweeling, Lily en Nicholas.

Geen opmerkingen: