24 december 2021

Gratis en voor niks (nieuws, 2021)

 Uitgevers lanceren Scandi-glossy  



Op 6 januari verschijnt de tweede editie van het magazine Scandi, tijdschrift voor liefhebbers van de Scandinavische thriller. Het is een initiatief van twee uitgeverijen.


Januari is de maand van de Scandinavische thriller en speciaal voor die gelegenheid hebben A.W. Bruna Uitgevers en Uitgeverij Cargo de krachten gebundeld voor een magazine door en over Scandinavische thrillerauteurs.

Het tijdschrift biedt volgens de uitgevers 'een breed en exclusief scala' aan verhalen, reportages, interviews en leesfragmenten in samenwerking met meer dan 20 auteurs en is gratis verkrijgbaar in de boekhandel én als online magazine.

In deze editie van Scandi kan de liefhebber zijn of haar hart ophalen aan een persoonlijk interview met Hjorth Rosenfeldt, korte verhalen van Jørn Lier Horst, Cilla & Rolf Börjlind en Tove Alsterdal, een leesfragment uit de nieuwe thriller van Helene Flood, tips van boekverkopers, een Zweedse puzzel en niet te vergeten reistips voor het Hoge Noorden.

Daarnaast staat de hele maand januari in het teken van Scandinavische thrillers en verschijnen er nieuwe boeken van bijvoorbeeld auteurs als Jens Lapidus en Max Seeck.

Geen opmerkingen: