15 juli 2021

Gesignaleerd 518 (nieuws, 2021)

Emelie Schepp - Sub rosa  



Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 20 juli de thriller Sub rosa van Emelie Schepp. Het is de zesde thriller in de serie over officier van justitie Jana Berzelius. 

Via YouTube wordt een filmpje verspreid van een jonge man met explosieven om zijn lijf. De politie weet de plek te identificeren, maar de bom ontploft nog voordat ze arriveren.

Het is het vierde lid van een crimineel netwerk dat in korte tijd is vermoord. Maar is het dezelfde dader?

Als Jana Berzelius bij het onderzoek wordt betrokken, realiseert zij zich dat de zaak rechtstreeks met haar te maken heeft. Als officier van justitie is het haar taak om de waarheid te achterhalen. Nu krijgt ze onverwachte hulp om juist die waarheid te verbergen…

Lees hier een fragment uit Sub rosa.  

Emelie Schepp groeide op in een klein stadje in het zuiden van Zweden. Ze werkte jarenlang als marketing- en communicatiespecialist maar was daarnaast altijd aan het schrijven.

In 2015 bracht ze in eigen beheer haar eerste thriller Memento uit, waarvan 40.000 exemplaren werden verkocht. Daarna verschenen nog Narcotica, Post mortem, Postuum en Alter ego. Sub rosa is dus haar nieuwste titel. De serie over officier van justitie Jana Berzelius is verkocht aan 27 landen

Geen opmerkingen: