17 september 2021

Gesignaleerd 523 (nieuws, 2021)

Peter James - Ik volg jou  



Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 21 september Ik volg jou, de nieuwste thriller van de Britse schrijver Peter James. Volgens de uitgeverij is de kans groot dat 'je de locatie op je telefoon nooit meer aanzet na het lezen van deze thriller'.


Dokter Marcus Valentine heeft het goed voor elkaar: een vrouw, drie kinderen en een goede baan. Toch mist hij iets in zijn leven, of beter… iemand.

Als hij op een ochtend een hardloper ziet die sprekend lijkt op zijn jeugdliefde, wordt er iets in hem wakker. De belangstelling voor Georgie, de vrouw die zijn pad kruiste, neemt verontrustende vormen aan en verwordt tot een obsessie.

Marcus zet alles op alles om elke stap van de vrouw te kunnen volgen, om dicht in haar buurt te zijn en hij gaat daarin ver, héél ver… Jacqueline Lamper, verkozen tot de stoerste thrillerverkoopster van 2021, zegt over dit boek: 'Gruwelijk, wat een rotzak, die Marcus. Af en toe heel eng als je bedenkt dat je eigenlijk volledig overgeleverd bent aan een totaal verknipte chirurg.' 

Peter James is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld. Zijn thrillerserie met inspecteur Roy Grace in de hoofdrol, gesitueerd in Brighton, wordt in meer dan dertig talen vertaald. Naast de Roy Grace-serie heeft Peter James een aantal goedverkopende standalone-thrillers op zijn naam staan.

Lees hier alvast een fragment uit Ik volg jou

Geen opmerkingen: