20 november 2019

Vuile handen (nieuws, 2019)

Nieuw spannend werk van Esther Verhoef bij oude uitgever  Na twee thrillers via uitgeverij Prometheus op een groot lezerspubliek te hebben losgelaten, verschijnt een nieuw spannend boek van Esther Verhoef weer bij Ambo|Anthos. Deze uitgeverij die de schrijfster naar grote successen wist te brengen, brengt in februari 2020 haar boek Labyrint uit.

'Dit is Verhoef op haar best', roeptoetert de uitgeverij in haar voorjaarsbrochure, 'circa 400 pagina's vol boeiende karakters en plots.' En de winnares van de NS Publieksprijs, de Gouden Strop, de Gouden Vleermuis en een Gouden Boek trakteert haar fans niet op één verhaal maar dertien verhalen.

In het titelverhaal Labyrint komt hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terecht. Een eenzame tuinierster met een sinister geheim speelt de hoofdrol in het verhaal Vuile handen. En in Dodemansrit is de failliet verklaarde ondernemer Aad het lijdend voorwerp.

De andere verhalen dragen de volgende titels: Offline, De perfecte partner, Onvoltooid verleden tijd, Worstcasescenario, Nouveau riche, Na sluitingstijd, De stagiaire, Erken mij, De ontmoeting en De genezing (Een liefdesverhaal). Erken mij verscheen in 2009 als cadeaunovelle van de Maand van het Spannende Boek.

Van Verhoefs boeken zijn inmiddels bijna 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Haar werk is in meer dan twintig landen verschenen.

Geen opmerkingen: