30 december 2023

Wordt verwacht 573 (nieuws, 2023)

De wind even niet in de zeilen



Linda Jansma, auteur van o.a. Houvast, Kwetsbaar en Tweestrijd komt begin 2024 met een nieuwe thriller. Haar nieuwste boek Onderstroom dat 21 maart bij De Crime Compagnie verschijnt, gaat over Hester die op een gruwelijke wijze haar dochter Insa heeft verloren.

Door de gewelddadige dood van haar dochter Insa is Hesters leven vrijwel volledig verwoest, haar huwelijk gestrand en haar zeilschool in financiƫle moeilijkheden beland.

Als na twee jaar alle seizoenscursussen eindelijk weer zijn volgeboekt, komt ook Timo, een goede vriend van Insa, terug naar de school, samen met zijn vader Jens die zijn oog op Hester heeft laten vallen.

Dan wordt er in de buurt een meisje vermoord en een tweede zwaar verwond en begint Hester gaandeweg te vermoeden dat Insa’s moordenaar is teruggekeerd. Of nooit is weggeweest…

Linda Jansma (1967) schrijft volgens haar uitgeverij psychologische thrillers met een maatschappelijk thema. 'Door haar filmische beschrijvingen en oog voor detail weet zij haar lezerspubliek aan zich te binden. Ook gedegen research draagt bij aan de authenticiteit van haar verhalen en zorgt ervoor dat ze als levensecht worden ervaren.'

Inmiddels heeft ze zestien titels op haar naam staan. Haar debuut Kwetsbaar won de Schaduwprijs en stond op de longlist van de Gouden Strop.

Geen opmerkingen: