22 februari 2023

Gesignaleerd 576 (nieuws, 2023)

Alice Feeney - Tot de dood ons scheidt



Bij uitgeverij A.W. Bruna ia de nieuwe thriller van Alice Feeney verschenen. 'Een psychologische locked-inthriller, voor liefhebbers van Gillian Flynn en Ruth', meldt de uitgever over Tot de dood ons scheidt. Het boek wordt binnenkort bewerkt tot Netflix-serie. geproduceerd door de maker van The Crown

Tien jaar huwelijk.
Tien jaar geheimen.
Een jubileum dat ze nooit meer zullen vergeten…


Adam en Amelia zitten in een flinke huwelijkscrisis. Als ze een weekendje in de Schotse Hooglanden winnen, zien ze een kans om nader tot elkaar te komen.

Elk jaar op hun trouwdag geven ze elkaar een nostalgisch cadeau – en elk jaar schrijft Amelia een brief aan Adam, die ze hem nooit laat lezen. Tot nu.

Ze weten allebei dat dit weekend hun huwelijk kan maken of breken. Maar ze hebben de reis niet zomaar gewonnen. Een van hen liegt, en er is bovendien iemand die hun geen ‘eind goed al goed’ gunt…

Lees hier een fragment.

Alice Feeney is schrijver en journalist. Ze werkte 15 jaar bij de BBC als verslaggever, redacteur en producer. Ze woonde in Londen en Sydney, maar is uiteindelijk neergestreken op het platteland van Surrey. Haar thrillerdebuut Soms lieg ik werd een internationale bestseller en wordt momenteel bewerkt tot tv-serie. Ik weet wie je bent is haar tweede boek.

Geen opmerkingen: