25 juli 2015

Shaken (nieuws, 2015)ACROBATIEK MET EEN HELIKOPTER

Een achtervolging met een vliegtuigje, ontploffingen, acrobatiek in de lucht met een helikopter, een supersnelle auto: de nieuwe trailer van de aankomende James Bondfilm Spectre zit vol spektakel. Het is de eerste lange trailer van Spectre die filmmaatschappijen Sony en MGM hebben uitgebracht.

Spectre is de 24e James Bondfilm en markeert de vierde keer dat de Britse acteur Daniel Craig de rol van geheim agent 'met bevoegdheid tot doden' heeft. In de film keert een oude bekende slechterik uit het verleden van Bond terug om de rokkenjagende spion het leven zuur te maken. Ook Christopher Waltz, de Oostenrijkse acteur die buiten de Duitse taalgebieden bekendheid vergaarde in films van Quentin Tarantino als Inglourious Basterds en Django Unchained, speelt mee.

Een cryptische boodschap doet James Bond spoorslags afreizen naar Mexico City en vervolgens naar Rome. Daar heeft hij een rendez-vous met Lucia Sciarra (Monica Belluci), de aantrekkelijke weduwe van een beruchte crimineel. Vervolgens ziet Bond kans in het geniep een geheime bijeenkomst bij te wonen, waar hij het bestaan ontdekt van een misdadige organisatie, genaamd SPECTRE. Ondertussen wordt in Londen aan Bonds stoelpoten gezaagd door het nieuwe hoofd van het Centrum voor Nationale Veiligheid. Hij trekt de acties van Bond in twijfel en vraagt zich af of MI6 nog wel moet blijven bestaan.

De film draait vanaf begin november in de bioscopen.


Geen opmerkingen: