29 juli 2022

Gesignaleerd 558 (nieuws, 2022)

Peter Römer - De Cock en een dodelijk spel. Baantjer 91  Bij uitgeverij De Fontein verschijnt op 2 augustus het 91ste deel in de reeks rond de Amsterdams bekendste rechercheur: De Cock en een dodelijk spel. 'Een heerlijk boek met een actueel thema!, aldus de uitgeverij. Hoe een partijtje tennis fataal kan aflopen.

De Cock wordt opgeschrikt door de dood van de jonge tennisspeler Daniël Sanders, die vermoord is aangetroffen in een sportschool op de Wallen.

 Deze Daniël blijkt een talentvolle speler te zijn geweest, die na zijn jonge jaren op de Amsterdamse tennisclub GSM, meedraaide in het harde profcircus.

Tijdens het onderzoek blijkt deze vriendelijke jongen echter ook een duistere kant te hebben, en naarmate het onderzoek vordert ontdekken De Cock en Vledder dat de tennisprof onderdeel lijkt te zijn van een sinister spel...

Appie Baantjer, een van 's lands populairste auteurs heeft rechercheur De Cock onsterfelijk gemaakt. Auteur en acteur Peter Römer heeft na het overlijden van Baantjer in 2010 de 'De Cock'-reeks voortgezet met nieuwe delen. Alle delen uit de reeks zijn leverbaar als boek en als e-book.

Geen opmerkingen: