27 september 2024

Wordt verwacht 601 (nieuws, 2024)

Een lijk in de garage



Bij uitgeverij Volt verschijnt op 5 november de thriller Ik weet wat je hebt gedaan van Darby Kane. Een typisch voorbeeld van het door Agatha Christie aangejaagde subgenre 'closed circle mystery', waarin de schurk zich binnen een bepaalde groep mensen moet bevinden.

Zes gasten. Eén lijk. En een moordenaar die maar één ding wil: wraak.

Het lijkt zo idyllisch: een uitnodiging voor een intiem verlovingsfeest met zes gasten op een privé-eiland. Goed, er is maar één toegangsweg en die is maar een paar uur per dag begaanbaar.

Er is bovendien niet echt mobiel bereik, maar even helemaal afgesloten zijn van de buitenwereld heeft ook wel zijn charme, toch?

Tenzij je ineens een lijk vindt in de garage van het landhuis, met een briefje erbij: ‘Tijd voor de waarheid’.

Wie kun je nog vertrouwen als de angstaanjagende gebeurtenissen zich opstapelen en iedereen geheimen lijkt te hebben? En je niet weet of de moordenaar een onbekende is of een van je medegasten…

Darby Kane is het pseudoniem van HelenKAy Dimon, een voormalig advocate en bekroond auteur van romantische boeken. Haar thrillerdebuut De perfecte echtgenote werd een internationale bestseller en ook haar volgende boeken werden lovend ontvangen. 

Geen opmerkingen: