04 september 2024

Gesignaleerd 631 (nieuws, 2024)

Richard Osman  - Voor al uw moordzaken



Bij uitgeverij Cargo verschijnt 5 september de cosy crimeroman Voor al uw moordzaken van Richard Osman. De auteur van De moordclub (op donderdag) introduceert hier een volgens de uitgever 'iconisch nieuw detectiveduo'.

Steve Wheeler, gepensioneerd rechercheur en weduwnaar, geniet van de rust en regelmaat in zijn leven nu hij niet meer hoeft te werken.

Veel spannender dan de wekelijkse pubquiz hoeft het van hem niet te worden.

Zijn schoondochter Amy daarentegen leeft op adrenaline en gevaar. Als high-end bodyguard moet ze op een zonnig privĂ©-eiland op de wereldberoemde schrijfster Rosie D’Antonio passen. Het lijkt een gemakkelijke klus, maar drie lijken en twee moordaanslagen later besluit ze de hulp in te roepen van de enige persoon die ze nog kan vertrouwen.

Het is het begin van een wereldwijde race tegen de klok. Kunnen Amy en Steve hun moordbeluste vijand op tijd ontmaskeren?

Richard Osman is schrijver en de presentator van populaire programma’s op de BBC. Zijn serie rond de bejaarde speurders Elizabeth, Joyce, Ron en Ibrahim is wereldwijd een groot succes, en bestaat uit de delen De moordclub (op donderdag), De man die twee keer doodging en Het schot dat niemand raakte. Steven Spielberg verfilmt op dit moment het eerste boek.

Geen opmerkingen: