28 september 2016

Langdon is back (nieuws, 2016)

NIEUWE 'DAN BROWN' HEET 'ORIGIN'

De Amerikaanse bestsellerauteur Dan Brown komt met een nieuwe thriller waarin symbolenkenner Robert Langdon opnieuw de hoofdrol speelt. Het boek krijgt de titel Origin. Dat heeft uitgeverij Random House bekendgemaakt. 

Origin komt op 26 september 2017 zowel in Groot-Brittanniƫ als de Verenigde Staten en Canada tegelijk op de markt. Ook de Nederlandse vertaling verschijnt diezelfde dag.

De Dan Brown-liefhebber mag opnieuw een thriller verwachten waarin de schrijver codes, wetenschap, religie, historie, kunst en architectuur op een geraffineerde wijze met elkaar verweeft. Robert Langdon krijgt te maken met twee vragen die de mensheid al eindeloos bezighoudt. De antwoorden hierop zullen de wereld op zijn grondvesten doen schudden, belooft de uitgever.

Browns laatste thriller Inferno dateert alweer van vier jaar geleden. De thrillers van Dan Brown zijn in 56 talen uitgegeven en er zijn meer dan 200 miljoen boeken verkocht. In Nederland en BelgiĆ« zijn meer dan 5 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan. Deze maand verscheen de Young Adult editie van De Da Vinci Code. Op 12 oktober is de release van de film Inferno. 

Bron: Persbericht

Geen opmerkingen: