11 oktober 2024

Wordt verwacht 602 (nieuws, 2024)

Oprichter Vrouwenthrillers.nl schrijft over vermiste docent



Ze stond aan de basis van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl, publiceerde enkele verhalen en een spannend boek 'voor alle leeftijden'. Op 1 december verschijnt nieuw werk van Annet Hulst, het boek Onder water. Volgens haar uitgeverij De Crime Compagnie zet ze zichzelf hiermee definitief op de kaart als thrillerauteur.


Soms is het beter als het verleden nooit boven water komt.

Wanneer de drieëntwintigjarige Joy onverwacht haar baan verliest, trekt ze weer in bij haar ouders. Haar ouderlijk huis brengt herinneringen naar boven aan haar eindexamenperiode vijf jaar geleden.

Herinneringen die Joy liever wil vergeten. Wanneer ze een anoniem berichtje ontvangt over een docent van haar school die destijds werd vermist, weet ze dat ze alles op alles moet zetten om te voorkomen dat haar geheim bekend wordt.

Joys vader, redacteur bij de krant, is ondertussen getipt dat er een auto is gevonden. Onder water.

'Een heerlijke cosy crime dat als een puzzel in elkaar valt', meldt de uitgeverij over Onder water. 'Hulst kan als geen ander verschillende lijntjes uitzetten waarmee ze je keer op keer op het verkeerde been zet. Alle signalen wijzen erop dat er geheimen in het verleden van Joy zijn. Hoe en wat, daar is het naar gissen. Je voelt aan je water dat er iets niet in de haak is en dat de mannen in haar leven niet allemaal even eerlijk zijn... Heerlijk ongrijpbaar.'

Annet Hulst werkt in de IT en is de initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl. Na een spannende young adult, een thriller en diverse korte verhalen is Onder water de eerste thriller die bij De Crime Compagnie verschijnt. Annet woont in Leiden met haar man, in de buurt van hun twee volwassen dochters. 

Sinds 2021 is Hulst als schrijfdocent en schrijfcoach verbonden aan de Online Schrijfschool van collega-auteur Marelle Boersma. Ze begeleidt cursisten tijdens de diverse on- en offline trajecten en doet manuscriptbeoordelingen.

Geen opmerkingen: