11 augustus 2024

Gesignaleerd 628 (nieuws, 2024)

Camilla Läckberg - Nachtspel



Het boekje telt slechts 112 pagina's, dus kan nog makkelijk mee in de vakantiekoffer. Half augustus verschijnt bij The House of Books de spannende novelle Nachtspel van de Zweedse bestsellerauteur Camilla Läckberg. Over vier angstaanjagende geheimen.

Vier vrienden
Liv, Martina, Max en Anton zijn al jaren beste vrienden. Ze brengen oud en nieuw samen door met veel drank, geflirt en spelletjes.

Vier angstaanjagende geheimen
Maar elk van hen houdt een vreselijk geheim verborgen. En wanneer een spelletje truth or dare een duistere wending neemt, duurt het niet lang voordat de schokkende waarheden aan het licht komen.

Een nacht die zal eindigen in moord
Nu alle kaarten op tafel liggen, zal niets meer hetzelfde zijn. En niet iedereen zal het overleven om de klok middernacht te zien slaan...

Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 35 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Haar nieuwste boek, Nachtspel, vormt een tweeluik samen met Vrouwen zonder genade.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten