05 oktober 2024

Angstaanjagend decor (nieuws, 2024)

Inge Spaan schrijft beste vrouwenthriller



Nooit meer thuis van schrijfster Inge Spaan uit Voorst is bekroond met de titel beste Nederlandse vrouwenthriller van 2023. Spaan schreef volgens de jury 'een sterke thriller tegen een angstaanjagend decor'.

Nooit meer thuis
is het derde boek van de thrillerschrijfster én accountant. Het verhaal gaat over twee moeders die steun zoeken bij elkaar na een moeilijke periode. Eén van de hun dochters verdwijnt en samen gaan ze op zoek naar de waarheid.

Website Vrouwenthrillers.nl  is gewijd aan spannende boeken door en voor vrouwen die dol zijn op dit genre. Op de site kunnen mensen recensies delen en ideeën opdoen. De lezers hebben de boeken genomineerd en uiteindelijk teruggebracht naar een shortlist van tien. Uiteindelijk hebben redacteuren van de site de winnaar bepaald. Op de tweede plaats staat Ik kan je redden van Sofie Delporte en Marelle Boersma belandde op de derde plek met haar thriller De lijst

Spaan laat in De Gelderlander weten erg gelukkig te zijn met de titel vooral omdat het grotendeels een publieksprijs is. 'In de eerste ronde hebben de lezers hun waardering voor mijn boek laten zien door massaal te stemmen, waardoor het op de shortlist belandde. Daarmee was ik al superblij.' Dat de jury uiteindelijk haar boek kiest is de kroon.

Op 29 februari 2024 verscheen het vierde boek van Spaan met de titel Schrikkeldag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten