28 augustus 2021

Gesignaleerd 520 (nieuws, 2021)

Luisteren naar Suzanne Vermeer  Het is het best bewaarde geheim in de uitgeverswereld. Zo goed als niemand weet welke schrijver of schrijvers achter het pseudoniem Suzanne Vermeer zit(ten). Ook niet of achter deze bestsellerformule een man of vrouw schuilgaat. Maar we kunnen vanaf vandaag wel haar stem horen. 

Bij de dienst Storytel is nu de nieuwe thriller Mayday van Suzanne Vermeer te beluisteren. De thriller is 'audio-only' en verschijnt dus niet in print. 

In Mayday raakt Charlie Mullers broer onder verdachte omstandigheden vermist, waarna ze zelf op onderzoek uitgaat om de waarheid te achterhalen. Een voicemail die Charlie de avond voor de vermissing ontvangt, speelt hierbij een belangrijke rol.

A.W. Bruna, de uitgeverij van Suzanne Vermeer, noemt de samenwerking met de luisterboekproducent zeer prettig. 'Ook redactioneel was het een fijne uitdaging om een Original met onderscheidende audio-elementen van een van onze grootste auteurs te produceren', zegt redacteur Anna Jansen. 'Bij A.W. Bruna zijn we heel blij met het resultaat: een meeslepende Suzanne Vermeer in een unieke vorm die zowel de trouwe fan als de nieuwe luisteraar zal verrassen.’ Storytel bestempelt de rol van audio in het luisterboek Mayday als 'cruciaal'. 

Suzanne Vermeer, de volgens A.W. Bruna bestverkopende Nederlandse thrillerauteur van de afgelopen jaren, is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In overleg met zijn familie is besloten om de boeken van Suzanne Vermeer voort te zetten. Alle titels van Vermeer zijn in de bestsellerlijst verschenen en twee titels werden genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Hoewel de huidige auteur achter Suzanne Vermeer nog (steeds) een groot geheim is, zijn de acteurs die het luisterboek Mayday inspreken wel bekend. Actrice Jamie Grant en acteur en schrijver Lykele Muus zetten hun stem aan het werk voor deze thriller. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten