25 mei 2017

Bingebuizen (nieuws, 2017)De dood van een miljonairAls een gevalletje 
service van de zaak hieronder een bij voorbaat discutabele selectie van spannende films en misdaadseries die de komende dagen op de televisie worden uitgezonden. Voor het betere bingebuizen.

Dark Heart
Britse tv-thriller. Een seriemoordenaar slaat toe, terwijl Londen in de greep is van een hittegolf. Inspecteur William Wagstaffe doet wat hij kan, maar worstelt nog altijd met de onopgeloste moord op zijn ouders.
Dark Heart, zaterdag 27 mei, 20.40 uur, Canvas

Falco
Franse misdaadserie. Aflevering: Chaos. Michel Drouet was Falco en het politieteam te slim af en vervolgt heel gericht zijn plan met specifieke doelwitten. Falco probeert hem op tijd te stoppen, maar hij merkt al snel dat zijn middelen beperkt zijn nu hij als burger door het leven gaat.
Falco, zaterdag 27 mei, 22.40 uur, NPO1

The Level
Slot van zesdelige Britse thrillerserie. Om haar waarde aan Newman te bewijzen gaat Nancy de confrontatie aan met haar vijanden en ze doet een schokkende ontdekking.
The Level, zaterdag 27 mei, 22.40 uur, NPO2

The Americans
Amerikaanse spionageserie. Aflevering: Behind the red door. Philip en Elizabeth krijgen instructies om Larrick, die hun collega's Emmett en Leanne zou hebben afgeslacht, te vermoorden.
The Americans, zondag 28 mei, 00.00 uur, RTL 5

Broadchurch
Aflevering 3 van achtdelige thrillerserie. Inspecteurs Hardy en Ellie sporen verkrachtingsslachtoffer Trish aan om hun alles te vertellen.
Broadchurch, zondag 28 mei, 22.30 uur, RTL 4

The Blacklist: Redemption
Amerikaanse misdaadserie. Aflevering: Whitehall: Conclusion. Scottie en Howard strijden om het leiderschap over Halycon.
The Blacklist: Redemption, maandag 29 mei, 20.30 uur, RTL 5

The Same Sky
Zesdelige Duitse spionageserie. Aflevering 2. Terwijl Lauren worstelt met de afwijzingen van haar puberzoon, probeert Lars nader tot haar te komen.
The Same Sky, maandag 29 mei, 22.55 uur, NPO2

The Big Bounce
Amerikaanse misdaadkomedie uit 2004 naar het gelijknamige boek van Elmore Leonard (Get Shorty, Out of Sight). Owen Wilson speelt een lanterfantende crimineel die zijn geluk beproeft op Hawaï. Ook met Morgen Freeman en Charlie Sheen.
The Big Bounce, woensdag 31 mei, 20.30 uur, Veronica

De trailer:

Death in Paradise

Start van de vijfde seizoen van deze Brits/Franse komische misdaadreeks. Aflevering: The complex murder. Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een miljonair die op zijn jacht is vermoord. Dat blijkt nog niet zo gemakkelijk: er zijn namelijk geen getuigen.
Death in Paradise, woensdag 31 mei, 21.25 uur, NPO1

De trailer:
Apple Tree Yard
Voorlaatste aflevering van vierdelige Britse misdaadserie. Het leven van Yvonne wordt opnieuw ondersteboven gegooid wanneer ze wordt aangehouden voor de moord op George Selwaye.
Apple Tree Yard, donderdag 1 juni, 22.05, Canvas

Commissaris Witse
Vlaamse misdaadserie. Aflevering: Vijf. Mario Delargo wordt verstikt met een plastic zak. In de zak zit een speelkaart: klaveren 10. Een afrekening binnen het maffiamilieu?
Commissaris Witse. vrijdag 2 juni, 20.31 uur, NPO1

Hinterland
Slot van vierdelige Britse misdaadserie. Inspecteur Mathias wordt achtervolgd door zijn verleden.
Hinterland, vrijdag 2 juni, 20.40, België Eén.

V for Vendetta
Amerikaanse actiefilm uit 2005. De film speelt zich af in het Londen van de nabije toekomst en is een dystopie. Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Alan Moor en David Lloyd. In het dictatoriale 
Groot-Brittannië van 2020 kondigt een gemaskerde man op tv aan dat hij v plan is uit protest het parlement op te blazen. Natalie Portman sluit zich bij hem aan, ook al wordt ze gemarteld én kaalgechoren.
V for Vendetta, vrijdag 2 juni, 23.30 uur, België Eén


Geen opmerkingen: